Usluge

Naše usluge Navedene usluge vršimo u našoj radnji u Pljevljima (Mila Peruničića bb)

100%x260
Zamjena baterija

Baterija je ključna hrana za vaš sat. Potrebno je da vaš sat hranite kvalitetno kako bi Vam uzvraćao tačnim vremenom. U ponudi imamo veliki broj različitih vrsta baterija i to za:

  • satove
  • ključeve za automobile
  • slušne aparate
  • vage
  • daljinske upravljače
  • i mnoge druge kućne uređaje

Kvalitet baterija je neosporan jer radimo sa švajscarskim brendom RENATA koji je svjetski poznat i provjeren. Ono što nas izdvaja od konkurencije jeste to, da uvijek imamo svježe baterije i kvalitetne, jer narudžba je po principu „just in time“ i iste ne stoje previše na stanju dok kupac dođe po njih.

100%x260
Zamjena stakala

Kako bi sat mogao nesmetano da obavlja sve svoje funkcije, potrebno je da staklo na njemu bude bez felera. Samim tim izbjegava se mogućnost zaprašivanja sata i smanjuje se vjerovatnoća ulaska vlage u sat.

Kod nas možete izvršiti ugradnju stakla na vaš sat. U ponudi stakala izdvajamo ravna i konveksna stakla različitih prečnika i debljina.

100%x260
Zamjena remenova

Remenovi imaju karakteristiku da satu daju skroz neku drugu dimenziju od prvobitne. Zamjenom remena, stičete utisak kao da ste promjenili sat.

U našem maloprodajnom objektu možete pronaći veliki izbor kvalitetnih kožnih kaiševa i metalnih narukvica različitih boja i veličina.

100%x260
Skraćivanje narukvica

Kod većine satova sa metalnom narukvicom postoji opcija skraćivanja iste. Tako da veličinu narukvice možete prilagoditi, po želji, vašoj ruci.

Kod nas u vrlo kratkom vremenu možete izvršiti uslugu skraćivanja narukvice kao i produžavanja iste ukoliko tokom vremena bude postojala potreba za tim.

100%x260
Ugradnja mehanizama za zidne i ručne satove

Tokom određenog vremenskog perioda dešava se da dođe do greške u samom mehanizmu sata. Zbog svoje konstrukcije, često se dešava da mehanizam nije moguće popraviti. U tim slučajevima kupci se mogu opredjeliti za uslugu zamjene postojećeg mehanizma novim.

Ova usluga je posebno karakteristična u situacijama kada želite da sačuvate USPOMENE od zaborava. Na ovaj način zadržava se isti spoljašnji oblik sata.

100%x260
Zamjenu štiftova

Često se dešava da štiftovi (iglice koje drže remen na satu) budu oštećene usled jačeg fizičkog opterećenja ili udara. Kod nas uvijek možete naći gotovo sve veličine štiftova. Njihova ugradnja na sat se odvija na licu mjesta i ova vrsta usluge traje u prosijeku 1-2 minuta.

100%x260
Ostale usluge servisiranja mehaničkih satova

Pored “brzih” zanatskih usluga koje pružamo (zamjena baterije, kaiševa, stakala itd), takođe, vršimo i usluge precizne mehanike.